Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter

OM STARTHUSET - iværksætterhus i randers

Formålet med Starthuset er at etablere et billigt og attraktivt kontormiljø, netværk og fællesskab for iværksættere og enkeltmandsvirksomheder samt være aflastningskontor på dagsbasis.

TILBUD netop nu: Få 1 måned GRATIS.
Lejer du et iværksætterkontor eller en kontorplads i min. 3 måneder, er første måned HELT GRATIS.
Herved kan du prøve livet som iværksætter i 3 måneder uden de helt store udgifter. 
Læs mere om dette tilbud under vores priser.

Iværksætterhus:
Foruden at være et attraktivt kontormiljø er Starthuset også et fællesskab, og et virksomheds- & iværksætternetværk i sig selv.
Vores idé er, at Starthuset skal fungere som et nyskabende iværksætterhus, hvor der skabes et intimt vækstmiljø og kontakter for iværksættere og etablerede virksomheder.

Leje af større lejemål:
Vokser din virksomhed ud af vores rammer i Starthuset, kan du hurtigt rykke videre til større lejemål, og stadig have kontakt og samspil med de andre iværksættere fra Starthuset.

Starthuset er nemlig en del af Randers Erhvervscenter Syd som råder over 60 lejemål, der spænder fra 22 - 400 m2. Alle lejemål ligger i området omkring Starthuset og huser alt fra små iværksættere til større virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Her er der mulighed for større kontorfællesskab, lager, butik m.m. Læs mere her på Randers Erhvervscenter Syds hjemmeside.

Kontakt os uforpligtende for at høre mere om dine muligheder i Starthuset eller et af vores andre lejemål på
tlf.: 2844 3869 / 8644 7400 eller skriv til info@starthuset.dk.