Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, opsamle statistik og forbedre brugeroplevelsen - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter

OM STARTHUSET - Huset for iværksættere

Formålet med Starthuset.dk er at etablerer et billigt og atraktivt kontormiljø for iværksættere og enkeltmands virksomheder samt være aflastningskontor på dagsbasis.

TILBUD netop nu: Få 1 måned GRATIS.
Lejer du et iværksætter kontor eller kontorplads i min. 3 måneder, er første måned HELT GRATIS.
Herved kan du prøve livet som iværksætter i 3 måneder uden de helt store udgifter. 
Læs mere dette tilbud under vores priser.

Iværksætterhus:
Foruden at være et attraktivt kontormiljø er Starthuset også et fællesskab, og et virksomheds & iværksætternetværk i sig selv.
Vores idé er, at Starthuset skal fungere som et Innovativt iværksætterhus hvor der skabes et intimt vækstmiljø og kontakter for iværksættere & etablerede virksomheder.

Leje af større lejemål:
Vokser din virksomhed ud af vores rammer i starthuset kan du hurtigt rykke videre til større lejemål, og stadig have kontakt og samspil med de andre iværksættere fra starthuset.dk. Starthuset er nemlig en del af Randers Erhvervscenter Syd som råder over 60 lejemål der spænder fra 22 - 400 m2. Alle lejemål ligger i området omkring Starthuset og huser alt fra små iværksættere til større virksomheder. Her er der mulighed for større kontorfællesskab, lager, butik m.m. Læs mere her på Randers Erhvervscenter Syd´s hjemmeside.

Kontakt Kaj uforpligtende for at høre mere om dine muligheder i Starthuset eller et af vores andre lejemål på
tlf.: 2844 3869 / 8644 7400